Тушкована капуста по-баварськи - Image

Тушкована капуста по-баварськи

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страви з капусти були в Німеччині однією з основ раціону ще в давні часи. А квашена капуста вважається взагалі національним блюдом Німеччини. Повірте нам, німці толк в капусті знають. Їхні рецепти знамениті в усьому світі. Через любов до квашеної капусти німці отримали жартівливе прізвисько "Krauts", що означає капуста. У Німеччині існує багато рецептів приготування різних страв з капусти. Ось і сьогоднішній запропонований нами рецепт прямо з Німеччини. Тушкована капуста по-баварськи - це чудовий гарнір, який дуже добре поєднується з м'ясом або будь-якими круп'яними гарнірами, а також з картоплею. Німці, звичайно, поєднують цю капусту з усілякими сосисками або ковбасами. Приємного апетиту!

Ingredients

Квашена капуста

700 г.

Цибуля

1 шт.

Яблуко

1 шт.

Шпиг

50 г.

Біле вино

100 мл.

Борошно

1 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Кмин

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю і яблуко нарізати дрібними шматочками (окремо).

02

Розтопити на сковороді шпиг.

03

Спассирувати на салі цибулю, а потім додати яблука і смажити на середньому вогні 3-5 хвилин.

04

Додати в зажарку борошно і обсмажити протягом 3 хвилин.

05

Додати до маси квашену капусту, сіль, цукор, кмин і біле вино.

06

Перемішати і тушкувати 30-40 хвилин під кришкою на середньому вогні до готовності.

07

Можна подавати таку капусту як гарячою, так і охолодженою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Тушкована капуста по-баварськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua