Млинці з рису - Image

Млинці з рису

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Існує безліч рецептів приготування млинців. Всі вони різні і всі по-своєму смачні. Загалом млинці існують на будь-який смак. Сьогодні, як варіант, пропонуємо вам рецепт приготування млинців з рису. Вони дуже хороші насамперед на масляну, так як відмінно урізноманітнюють своїх побратимів. Також хорошою стравою вони стануть для вегетаріанців. Млинці порадують вас незвичайним рисовим смаком. Крім того, вони швидко готуються. Рецепт приготування млинців дуже хороший насамперед для економних господинь. Наприклад, коли варений рис простоявши пару днів в холодильнику, мав піти у смітник, то з таким чудовим рецептом такого не буде і рис піде за призначенням, тобто в млинці. Приємного апетиту!

Ingredients

Рис

250 г.

Молоко

1 л.

Цукор

50 г.

Яйця

5 шт.

Борошно

50 г.

Сухарі мелені

80 г.

Олія

100 г.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Рис перебрати, промити і залити окропом. Коли рис набухне, злити зайву воду і перекласти в кип`ячене гаряче молоко. Варити рис до готовності. В кінці додати сіль, цукор.

02

Коли рис охолоне додати 3 шт. яйця. Добре перемішати і сформувати млинці.

03

Млинці обваляти в борошні, занурити у збиті яйця, панірувати в мелених сухарях і обсмажити на олії з двох боків до золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Млинці з рису – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua