Батончики з мюслі - Image

Батончики з мюслі

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Батончики c мюслі - це хороша альтернатива сучасним кондитерським виробам. Як правило, для виготовлення батончиків мюслі використовують вівсяні пластівці, які вважаються відмінним джерелом вуглеводів, які дають людському організму енергію. Користь батончиків мюслі обумовлена складом продукту, який збагачений великою кількістю вітамінів, а також іншими біологічно активними сполуками. Багато прихильників здорового способу життя і збалансованого харчування віддають свою перевагу такому продукту як мюслі. Домашні батончики мюслі виходять не тільки набагато смачніше, але й корисніше магазинних солодощів.

Ingredients

Вершкове масло

100 г.

Мед

3 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Вівсяні пластівці

400 г.

Повітряний рис

100 г.

Родзинки

50 г.

Курага

50 г.

Мигдаль

50 г.

Гарбузове насіння

30 г.

Соняшникове насіння

30 г.

Кунжут

30 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 180°С. Злегка змастити маслом і застелити промасленим пекарським папером деко. У невеликій каструлі змішати вершкове масло, мед і цукор. Помішувати, нагріваючи на маленькому вогні, до розчинення цукру.

02

Довести сироп до кипіння і трохи проварити, поки він злегка не загусне.

03

У великій мисці змішати вівсяні пластівці, повітряний рис, родзинки, дрібно порізану курагу, мигдаль, кунжут, гарбузове та соняшникове насіння.

04

Залити сиропом суміш сухих інгредієнтів і ретельно перемішати.

05

Викласти суміш на деко і рівномірно розподілити. Ущільнити суміш, щоб вона не покришилася після підсушування. Запікати протягом 15 хвилин, до золотистого відтінку. Охолодити, залишити в холодильнику на 2 години. Розрізати на батончики.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min