
Оксамитовий суп із цукіні
Щоденне вживання гарячої рідкої їжі сприятливо впливає на травну систему людини. Існує величезна кількість рецептів різного виду супів. Оксамитовий суп з цукіні - це знахідка для любителів супів-пюре. Густий, смачний і зігріваючий, завдяки гостроті і аромату каррі. Овоч цукіні мало відрізняється від кабачків, однак має унікальні корисні властивості. Він входить в раціон післяопераційних хворих з проблемами шлунково-кишкового тракту, збагачує організм вітамінами групи С і В. Цукіні швидко і легко засвоюється, тому добре підходить для людей на дієті. Готовий суп з цукіні розливають по тарілках і прикрашають помідорами черрі і зеленню кінзи або будь-якою іншою.
Ingredients
Цукіні
2 шт.
Масло вершкове
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Часник
1 шт.
Карі
1 ч.л.
Вершки
100 мл.
Бульйон курячий
500 мл.
Preparation steps
01
Цукіні помити, нарізати шматочками. Цибулю і часник подрібнити.
02
Нагріти сковороду, додати в неї вершкове масло, висипати цукіні і цибулю з часником, тушкувати 5-7 хвилин.
03
М'які овочі подрібнити в блендері. Додати до суміші з блендера бульйон, карі, влити вершки, повторно подрібнити в блендері.
04
Повернути суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores