Бабка з щуки - Image

Бабка з щуки

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Таку щуку ви вже точно не куштували. Ця цікава страва поєднує в собі звичайні інгредієнти і незвичайний смак. Дотримуєтеся дієти? Тоді це відмінний варіант смачно поїсти і, при цьому, не зашкодити своєму здоров'ю, і, зокрема, вазі. Щука, як і всі різновиди риб, дуже цінний і популярний продукт, а в деяких країнах досі цю рибу вважають делікатесом. М'ясо у цієї рибки костисте, тому можна купити готову оброблену тушку, щоб довго не возитися. І цей дрібний недолік вона виправить напрочуд ніжним і соковитим смаком. Вже хочеться спробувати? Тоді, вперед за новими смаками!

Ingredients for the recipe

Pike Steak
419.00 - 439.00

Pike Steak

per 1 kg

Ingredients

Pike Steak

1 кг.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

3 шт.

Selyanska Bun 50g

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Onion

2 шт.

Homemade Butter

100 г.

7 Flour 1kg

30 г.

Parsley 70g

пучок

Spice Allspice Ground

3 г.

Salt Egypt

за смаком

Bay Leaf

2 шт.

Preparation steps

01

Узяти щуку (якщо тушка не оброблена, видалити шкіру і почистити від кісток) порізати на декілька шматків.

02

Потім суху булку розрізати на декілька частин і вимочити в молоці. Слідом очистити цибулю, порізати і обсмажити на олії. Узяти зелень петрушки помити і посікти.

03

Підготувати м'ясорубку і приступити до приготування фаршу. М'ясо щуки помістити в цей кухонний прилад і прокрутити двічі; цибулю і булку, яка за цей час розм'якла, також подрібнити за допомогою м'ясорубки.

04

В отриманий рибний фарш додати зелень петрушки, сіль і перець. Все перемішати. Далі вбити одно яйце, потім друге і третє, при цьому треба постійно збивати рибну масу. Потім підлити тепле вершкове масло.

05

Приступити до готування "бабки". Спершу підготувати керамічний посуд, змастити його олією і перекласти готову рибну масу. Готувати на паровій бані 60 хвилин.

06

Залишити бабку тушкуватись і перейти до приготування білого соусу з риби. Зварити з риб'ячої голови бульйон, додавши  до нього сіль і лавровий лист. Потім прожарити борошно на сухій сковороді. Розбавити з бульйоном і 30 хвилин тушкувати на повільному вогні. У кінці додати олію. Соус готовий!

07

Готову "бабку" нарізати шматками і полити рибним соусом. Прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min