Бабка з щуки - Image

Бабка з щуки

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Таку щуку ви вже точно не куштували. Ця цікава страва поєднує в собі звичайні інгредієнти і незвичайний смак. Дотримуєтеся дієти? Тоді це відмінний варіант смачно поїсти і, при цьому, не зашкодити своєму здоров'ю, і, зокрема, вазі. Щука, як і всі різновиди риб, дуже цінний і популярний продукт, а в деяких країнах досі цю рибу вважають делікатесом. М'ясо у цієї рибки костисте, тому можна купити готову оброблену тушку, щоб довго не возитися. І цей дрібний недолік вона виправить напрочуд ніжним і соковитим смаком. Вже хочеться спробувати? Тоді, вперед за новими смаками!

Ingredients for the recipe

Pike Steak
419.00

Pike Steak

per 1 kg

Ingredients

Pike Steak

1 кг.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

3 шт.

Selyanska Bun 50g

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

Onion

2 шт.

Homemade Butter

100 г.

7 Flour 1kg

30 г.

Parsley 70g

пучок

Spice Allspice Ground

3 г.

Salt Egypt

за смаком

Bay Leaf

2 шт.

Preparation steps

01

Узяти щуку (якщо тушка не оброблена, видалити шкіру і почистити від кісток) порізати на декілька шматків.

02

Потім суху булку розрізати на декілька частин і вимочити в молоці. Слідом очистити цибулю, порізати і обсмажити на олії. Узяти зелень петрушки помити і посікти.

03

Підготувати м'ясорубку і приступити до приготування фаршу. М'ясо щуки помістити в цей кухонний прилад і прокрутити двічі; цибулю і булку, яка за цей час розм'якла, також подрібнити за допомогою м'ясорубки.

04

В отриманий рибний фарш додати зелень петрушки, сіль і перець. Все перемішати. Далі вбити одно яйце, потім друге і третє, при цьому треба постійно збивати рибну масу. Потім підлити тепле вершкове масло.

05

Приступити до готування "бабки". Спершу підготувати керамічний посуд, змастити його олією і перекласти готову рибну масу. Готувати на паровій бані 60 хвилин.

06

Залишити бабку тушкуватись і перейти до приготування білого соусу з риби. Зварити з риб'ячої голови бульйон, додавши  до нього сіль і лавровий лист. Потім прожарити борошно на сухій сковороді. Розбавити з бульйоном і 30 хвилин тушкувати на повільному вогні. У кінці додати олію. Соус готовий!

07

Готову "бабку" нарізати шматками і полити рибним соусом. Прикрасити зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min