
Азербайджанські кутаби
Кутаб - це азербайджанська борошняна страва. І представляє ця страва собою пиріжок, але дуже тонкий пиріжок до одного сантиметра завтовшки. Сьогодні ми вам пропонуємо представити себе азербайджанськими господинями і спекти ці самі азербайджанські кутаби. Кутаби вже стали символом азербайджанської кухні. Ця національна страва увійшла також у кухні інших кавказьких країн і теж стала там національною, але батьківщиною кутабів лишається Азербайджан. В якості начинки для кутабів використовують в основному гарбуз, зерна граната, м'ясо, зелень, сир, цибулю. У нас же будуть кутаби з сиром і зеленню. Такі кутаби відмінно поєднуватимуться з ранковим чаєм або кавою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Akvulya Still Water 2l
за смаком
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Cottage Cheese 9%
300 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 пучок
Dill 70g
1 пучок
Parsley 70g
1 пучок
Preparation steps
01
Просіяти борошно, додати яйця і воду. Перемішати інгредієнти лопаткою, змастити руки олією і замісити круте м'яке тісто. Прикрити плівкою.
02
Для начинки порубати цибулю і зелень. Розтерти сир із зеленню, посолити за смаком.
03
Розділити тісто на 12 шматочків.
04
Кожен шматочок тіста розкачати в тонкий корж. Укласти на половину коржа начинку. Края тіста з'єднати і защипнути.
05
Смажити кутаби на сковороді з невеликою кількістю олії на середньому вогні з двох сторін по 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores