
Мясний пиріг (рецепт для НВЧ-печі)
Приготування м'ясного пирога в мікрохвильовій печі - це значна економія часу для будь-якої господині. Завдяки прямому впливу на харчові продукти мікрохвилі сприяють приготуванню їжі в більш короткий термін в порівнянні зі звичайними методами. Також для приготування пирога в мікрохвильовій печі потрібно менше води, жирів і солі. Ну і головна перевага полягає в тому, що приготований в мікрохвильовці, м'ясний пиріг збереже вітаміни і поживні властивості продуктів, які, на жаль, зникають при використанні інших способів приготування. Готовому пирогу необхідно відстоятися у формі хвилин 15, після чого його можна вийняти для повного охолодження.
Ingredients
Борошно
270 г.
Вершкове масло
150 г.
Сир "Голландський"
50 г.
Цукор
5 г.
М'ясо (філе свинини)
400 г.
Яйце
1 шт.
Томатна паста
30 г.
Тертий хрін
15 г.
Білий хліб
15 г.
Гірчиця
15 г.
Паніровочні сухарі
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку для пирога потрібно приготувати листкове тісто. Для цього розтоплене вершкове масло змішати з борошном, додати 3/4 склянки теплої води, в котрій розчинити трохи солі та цукру. Швидко замісити тісто, воно повинне бути блискучим та глянцевим. Витримати тісто в холодильнику годину, після чого розкатати його 2-3 рази, складаючи кожного разу в 3-4 шари.
02
Потім потрібно приготувати фарш. Для цього м'ясне філе перемолоти на м'ясорубці та ретельно перемішати. Для приготування начинки хліб замочити у воді, потім покришити його. Змішати разом фарш, хліб, соус, яйце, хрін, гірчицю, сіль. Застелити форму папером для випікання, викласти на нього корж з тіста.
03
На тісто покласти рівним шаром фарш з добавками, посипати пиріг тертим сиром та паніровочними сухарями. Випікати у мікрохвильовій печі близько 20 хвилин на невеликій потужності 150-200 Вт. Готовий пиріг ще повинен відстоятися у формі хвилин 15, після чого витягнути його для повного охолодження.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores