Кава "капучіно" в мікрохвильовій печі - Image

Кава "капучіно" в мікрохвильовій печі

Number of servings: 1Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Капучино - це популярний у всіх країнах кавовий напій з додаванням молока, молочної піни або морозива. Батьківщиною цього напою прийнято вважати Італію, так як слово «капучино» походить від італійського «капуцин - cappuccino». Найчастіше італійці випивають чашку ароматної капучино за сніданком. Згідно смаку напій можна посипати цукром, горіхами, тертим шоколадом, корицею або іншими спеціями поверх піни. При додаванні в капучино рому або лікеру це слід робити до утворення піни. Дуже популярним стало прикрашати молочну піну за допомогою кави - латте-арт.

Ingredients

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g

30 г.

Gemini Crema Roasted Natural Ground Coffee 250g

15 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно засипати каву в чашку, залити водою на 2/3 об'єму чашки (300 мл.), перемішати. Поставити в мікрохвильову піч. Включити на хвилину-дві при потужності 800 Вт. та слідкувати: при утворенні густої шапки піни поставити на паузу та почекати, поки піна не осяде.

02

Включити знову та повторити ці дії ще 2 рази. Все, кава готова. Дати їй трішки постояти, можна капнути трохи холодної води, щоб осіла гуща.

03

У склянку ємністю 240 г., придатний для мікрохвильової печі, покласти морозиво. Нагрівати, поки морозиво не стане гарячим та не зашипить (через 1,5-2 хвилини). Влити готову каву у морозиво тонкою цівкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кава "капучіно" в мікрохвильовій печі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua