Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі - Image

Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Настав час зміцнити свій організм чим-небудь пікантним і корисним. І ми знаємо, якій страві це під силу! Спробуйте вишуканий десерт, який і сьогодні подають на чайних англійських церемоніях, - апельсиновий пудинг. Вишуканий десерт "pudding", ще колись дуже давно був вершково-вівсяною кашею на м'ясному бульйоні, тепер перетворився в ніжний, незвичайний десерт. Його колір і запах піднімає настрій, а смак дарує неземне задоволення. На своїй батьківщині, в Англії, солодка страва вважається традиційною і прикрашає переважно різдвяний стіл. Різноманітності англійського десерту дуже багато, але ми хочемо звернути вашу увагу на пудинг з апельсиновим соком. Пориньте в помаранчевий настрій англійської кухні!

Ingredients

Вершкове масло

150 г.

Борошно

100 г.

Яйце

2 шт.

Цукор

125 г.

Цедра апельсину

2 шт.

Ванільний цукор

10 г.

Мед

2 ст. л.

Апельсиновий сік

2 ст. л.

Preparation steps

01

Для бісквіта підготувати 100 г. вершкового масла, 100 г. муки, цукор, 2 яйця, цедра двох апельсинів, 10 г. ванільного цукру. Збити інгредієнти міксером до однорідності.

02

Приготувати соус. Мед, вершкове масло, апельсиновий сік помістити в каструлю. Поставити її на повільний вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.

03

Порційні вогнетривкі форми (можна узяти келихи) змастити маслом. Потім посипати борошном. У кожну форму влити 1 ст. л. апельсинового соусу, зверху викласти тісто. Накрити форми плівкою. Зробити проколи в плівці ножем.

04

Поставити форми в мікрохвильову піч і випікати 5 хвилин (потужність 650 Ватів). Готовий пудинг полити соусом, що залишився. Прикрасити часточками  апельсина.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min