
Плов із грибами в мультиварці
Кожен ранок нам - господиням доводиться часто думати, яку страву приготувати своїм рідним. Довго ламати голову не доведеться, адже ми обрали для вас дуже смачний рецепт - плов із грибами. Вам треба тільки порізати овочі, решта за вас зробить диво-машина мультиварка. Як же добре мати таку помічницю на кухні. Час зекономленний, сім'я сита, що ще треба для гарного настрою?! Для тих, хто тримає піст, хороший рецепт для пістного меню, можна узяти на замітку. Як ви встигли помітити, в рецепті плову використовуються свіжі гриби, але можна використати і сушені, вони теж підійдуть. Пригощайте рідних тільки кращими стравами!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
300 г.
Onion
2 шт.
Carrots
3 шт.
Green Chili Pepper
1 перчина
Persha Khvylya Sliced Mushrooms 250g
600 г.
Garlic
5 зубчиків
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
600 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
6 ст. л.
Preparation steps
01
Овочі почистити і помити: моркву, цибулю і гриби. Нарізати цибулю півкільцями, а моркву соломкою. У чашу мультиварки налити олії. Всипати подрібнені овочі і смажити не накриваючи кришкою 40 хвилин, включивши режим "випічка".
02
Потім нарізати шампіньйони. Відправити їх до мультиварки після сигналу (по закінченню 40 хвилин). Додати гриби до овочів і знову в тому ж режимі готувати 30 хвилин.
03
Рис помити як слід. Викласти в мультиварку і посипати сіллю. Обчищені зубчики часнику встромити в рис. Додати за смаком перець чілі.
04
Залити звичайною водою. Включити режим "плов", а після сигналу про готовність дати йому настоятися під кришкою 15 хвилин. Після, перемішати. Плов готовий до вживання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores