Яловичина по-кавказські (в мультиварці) - Image

Яловичина по-кавказські (в мультиварці)

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Onion

1 шт.

Garlic

5 зуб.

Carrots

1 шт.

Red Chili Pepper

4 шт.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

40 г.

Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l

100 мл.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

30 г.

Puchok-Svizhachok Baby Spinach 75g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Моркву та  цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.

02

М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.

03

Закрити кришкою й поставити на режим «плов».

04

Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.

05

Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.

06

Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min