
Яловичина по-кавказські (в мультиварці)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Onion
1 шт.
Garlic
5 зуб.
Carrots
1 шт.
Red Chili Pepper
4 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
40 г.
Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l
100 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
30 г.
Puchok-Svizhachok Baby Spinach 75g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Моркву та цибулю почистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю - дрібнішими кубиками. Часник потрібно пропустити через прес. 2 стручки червоного перцю очистити від насіння і розрізати вздовж на 2 частини.
02
М'ясо промити, нарізати кубиками і відправити до мультиварки. Також до м'яса додати моркву та цибулю.
03
Закрити кришкою й поставити на режим «плов».
04
Потім відкрити кришку, додати часник і томатну пасту.Також додати червоний перець, влити червоне вино і посолити.
05
Потім потрібно вибрати режим «тушкування» і виставити час. Тушкувати треба годину.
06
Готову страву прикрасити стручками червоного перцю та свіжою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores