
Борщ у мультиварці
Борщ - відома, популярна, традиційна українська страва. І таких епітетів можна написати досить багато. Страва, якою гордиться український народ вже скільки років, та, що вже там, поколінь! Зараз, у наш час кулінарія дуже стрімко розвивається, і в кожному будинку, на кухні безперечно є багато побутової техніки. І щоб не возитися постійно у плити, з'явився спрощений варіант приготування страв... Наприклад, за допомогою мультиварки. Дуже зручно і комфортно. Смачний борщ? Легко! Підготувати усі необхідні інгредієнти, помістити їх у мультиварку, і одним натисненням потрібної кнопочки просто почекати сигнал, що оповіщає про готовність страви. І, о диво, борщик вже готовий!
Ingredients
М'ясо
300 г.
Томатна паста
3 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Картопля
4 шт.
Капуста білокачанна
200 г.
Перець болгарський
1 шт.
Буряк
1 шт.
Морква
1 шт.
Помідор
2 шт.
Часник
2 зубчики
Приправа (лавровий лист, базилік)
за смаком
Сіль
за смаком
Оливкова олія
5 ст. л.
Лимонний сік
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо (чудово підійде свинина) нарізати на шматки. Обсмажити в мультиварці на олії 20 хвилин. Моркву і буряк очистити і натерти на великій терці.
02
Помідори помити і нарізати четвертинками. Цибулю очистити і нашаткувати, і разом з морквиною додати до м'яса. Смажити 15 хвилин.
03
Болгарський перець нарізати кубиками і також відправити до мультиварки на 15 хвилин. Сюди ж додати томати і томатну пасту. Тушкувати 10 хвилин.
04
Буряк, який раніше був нарізаний, додати теж до інгредієнтів. Часник видавити в пресі для часнику, і вслід закинути в мультиварку. Приправити і посолити.
05
Картоплю очистити від шкірки, помити і нашаткувати. Заразом виконати це і з капустою. Покласти до інших інгредієнтів, залити водою, посолити за смаком. Вибрати на кухонному приладі режим "тушкування" і встановити час (60 хвилин буде достатньо).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores