Морозиво з рікотою й абрикосами - Image

Морозиво з рікотою й абрикосами

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Думаємо, перед приготуванням десерту слід спочатку розібратися, що таке рікотта. Це досить традиційний італійський продукт з молока. Багато хто вважає, що це сир, але насправді, щоб отримати рікотту, потрібно вичавити не молоко, а сироватку, яка залишається після приготування, наприклад, моцерелли. Але за смаком рикотта не менш легка, ніж сир Що ж стосується абрикосу, то тут все простіше. Цей корисний і солодкий фрукт відомий нам давно . Адже в ньому багато клітковини і він низькокалорійний - ідеальний варіант для десерту, в якому і так достатня кількість калорій. Ну а все разом - це швидкий десерт-морозиво до вашого столу.

Ingredients

Рікота

250 г.

Вершки 33-35%

250 мл.

Жовтки

2 шт.

Цукор

100 г.

Абрикоси без кісточок

200 г.

Preparation steps

01

Нарізати абрикоси кубиками.

02

Розтерти жовтки з цукром.

03

До цукру і жовтків додати рікоту, все ретельно перемішати.

04

Збити вершки і додати їх до сирної маси, перемішати.

05

Додати абрикоси і все перемішати.

06

Отриману масу викласти у формочки і поставити в морозилку на 5-6 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Морозиво з рікотою й абрикосами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua