Запечені перепілки - Image

Запечені перепілки

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вам сьогодні приготувати по істині царську страву. Перепелине м'ясо відноситься до тих продуктів, які прийнято вважати дієтичними. М'ясо перепілки має низьку калорійність, разом з цим воно багате на білки. У хімічний склад м'яса перепелів входить досить велика кількість вітамінів. Причому про це було відомо ще в глибоку давнину. Як свідчать історичні джерела, про лікувальні властивості м'яса цієї невеликої пташки знали навіть в Давньому Єгипті. А на Русі страви з перепелів подавалися на царський стіл. Як і будь-яка делікатесна страва, перепела стоять в ресторані досить недешево. Тим часом, будь-яка господиня може створити таку просту за способом приготування і при цьому вельми вишукану страву.

Ingredients

Перепілки

4 шт.

Вершкове масло

40 г.

Соєвий соус

3-5 ст. л.

Базилік

4 гілочки

Часник

за смаком

Preparation steps

01

Перепілок вимити в холодній воді і витерти насухо серветкою.

02

Базилік помити, дрібно порізати. Часник нарізати тонкими пелюстками.

03

Скласти пташок в миску, полити соєвим соусом, перемішати і поставити в холодильник на 2 години.

04

У глиняну форму для запікання (з кришкою) покласти шматочки вершкового масла, укласти перепілок і посипати свіжою зеленню. Накрити форму кришкою і поставити в прогріту до 190°С духовку. Готувати близько 40 хвилин, поливаючи розтопленим вершковим маслом кожні 5-7 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечені перепілки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua