Ягідні завитки з рікотою - Image

Ягідні завитки з рікотою

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Порадуйте домашніх смачною домашньою випічкою із соковитою ягідно-сирною начинкою. Начинка випічки складається з рікоти і суміші ягід з додаванням цукрової пудри. Поєднання інгредієнтів начинки цікаве і гармонійне за смаком. Рікота - це італійський сир, але зроблений він не з молока, а із сиворотки. Це ніжний і м'який продукт, який більше схожий на кисломолочний сир. Цей інгредієнт нашої випічки характеризується високим вмістом білка і кальцію і є солодкуватим на смак, що пояснюється наявністю в ньому лактози. Рікоту можна замінити кисломолочним сиром (бажано некислим). Ягоди вибирайте у відповідності зі своїм смаковими уподобаннями. У будь-якому випадку це багате джерело корисних для здоров'я вітамінів.

Ingredients

Борошно

300 г.

Цукор

100 г.

Вершкове масло

150 г.

Яйця

3 шт.

Вода

2 ст. л.

Цукрова пудра

4 ст. л.

Рікота

100 г.

Суміш ягід

100 г.

Preparation steps

01

Змішати борошно і цукор. Додати масло. Розтовкти суміш у крихту. Додати 2 яєчних жовтки і воду, вимісити до однорідної м'якої маси.

02

Помістити суміш на присипану борошном поверхню і злегка вимісити тісто. Розкачати у вигляді диска. Загорнути в поліетиленову плівку. Залишити на 30 хвилин.

03

Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для випічки. Розкачати тісто, товщиною в 5 мм. За допомогою ножа вирізати 6 кружечків.

04

Для начинки змішати подрібнену рікоту і 2 ст. л. цукрової пудри. Додати ягоди.

05

Покласти 2 ч. л. начинки в центр кружечка. Змастити яйцем края тіста. Згорнути у формі півкола, скріпити края.

06

Змастити яйцем. Посипати цукровою пудрою. Випікати 20 хвилин. Остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min