Біла риба по-італійськи - Image

Біла риба по-італійськи

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У вас сьогодні особлива подія, ви чекаєте особливих гостей або просто хочете влаштувати романтичну вечерю. Так, саме, приготована ​​біла риба по-італійськи вас сьогодні і виручить. Страва, опинившись на вашому столі, підкреслить ваш витончений і святковий настрій. Вона стане особливою окрасою столу і допоможе вам висловити необхідні емоції. Це так романтично, біла риба по-італійськи за вечерею на двох при свічках... Або наскільки святково страва може виражатися у вас на званому обіді. Вона не дуже довго готується, але її присутність буде гарантувати вашим гостям задоволення і святковий настрій. А також буде слугувати кращим доказом вашої хазяйської майстерності.

Ingredients

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Олія оливкова

10 мл.

Базилік

10 г.

Горіхи кедрові

25 г.

Маслини

50 г.

Помідори

500 г.

Риба

440 г.

Preparation steps

01

Філе риби посипати спеціями, сіллю. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити на олії рибу кілька хвилин до золотистої скоринки.

02

Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, нарізати часточками або кубиками. Маслини дрібно нарізати (якщо є кісточки, то видалити їх).

03

У форму для запікання покласти філе. Покласти на рибу помідори, посипати горішками, маслинами. Поставити форму з рибою в духовку і запікати близько 12-15 хвилин. Збризнути рибу оливковою олією, посипати нарізаним базиліком і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Біла риба по-італійськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua