
Тушкована яловичина в пиві з цибулею
М'які, соковиті шматочки яловичини, тушковані в пиві з цибулею – рецепт для справжніх цінителів вишуканих м'ясних страв. Тушкування філе яловичини в пиві розкриває смак м'яса, надаючи йому тонкий, специфічний аромат житнього хліба і легку гіркоту хмелю. Пиво відмінно розм'якшує структуру м'яса, робить його ніжним і зберігає сік всередині. Краще всього використовувати живе пиво, термін зберігання якого менше семи днів. Перед подачею яловичину нарізати великими скибочками і полити пивним соусом з цибулею. Чим довше вистоїть яловичина в соусі, в якому вона тушкувалась, тим смачніше буде страва, а м'ясо м'якше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
600 г.
Brit Premium Wet Food with Beef Fillet for Adult Cats 85g
1,2 кг.
Bay Leaf
1,5 шт.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
200 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2,5 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
2 ч. л.
Salt Egypt
1,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити, нарізати півкільцями товщиною 6-7 мм. М'ясо нарізати на середні шматки, змастити олією, натерти сіллю і перцем.
02
Поставити на вогонь велику сковороду з важким дном, влити рослинну олію, розігріти, викласти м'ясо в сковороду, обсмажити з усіх боків, протягом 15 хвилин. М'ясо викласти на тарілку, остудити.
03
У велику каструлю з товстим дном, налити олію, розігріти, покласти цибулю, обсмажувати протягом 25 хвилин. Влити до цибулі пиво і оцет, помішуючи суміш, довести до кипіння. Додати в каструлю м'ясо, повторно довести до кипіння. Зняти каструлю з вогню, накрити кришкою.
04
Духовку розігріти до 175°C. Поставити каструлю з м'ясом в духовку. Випікати протягом 3,5 годин із закритою кришкою.
05
Перед подачею витягнути лавровий лист, видалити з поверхні жир, остудити м'ясо протягом 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores