
Суфле з курячої грудинки
Суфле - страва, яка прийшла до нас із французької кухні. Слово "суфле" перекладається із французької мови як "повітряний". Ця якість суфле - повітряність досягається завдяки додаванню в страву збитих яєчних білків. Суфле можна умовно розділити на два види: солодкі (десерти) і несолодкі (м'ясні, грибні, рибні та ін.) Запропоноване суфле готується з курячої грудки з додаванням хліба, вимоченого в молоці. Порада: формочки для запікання заповнюйте не повністю, так як суфле збільшиться в обсягах. Суфле може "опуститися" від зміни температури, тому намагайтеся не відкривати духовку. Подавати приготовану страву можна як холодною, так і гарячою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
1 шматок
Preparation steps
01
Хліб замочити в молоці на 5 хвилин.
02
Куряче філе нарізати на шматочки, додати яєчний жовток і сіль, подрібнити в блендері.
03
Хліб віджати від молока, додати у фарш і знову перемішати.
04
Білок збити до стійкої піни. Додати до фаршу і акуратно перемішати.
05
Викласти масу у формочки для запікання і поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores