
Страта з ковбасою
Традиційно вважається, що страта - страва американська. В основі її є головний інгредієнт - це хліб. Напевно, не існує страти без хліба між шарами. У всьому іншому страви відрізняються одна від одної. Тобто начинка буває дуже різною. У нашому випадку - це ковбаса і листя салату. Напевно, головний плюс цієї страви в тому, що її можна підготувати з вечора, розклавши все в форму. А вранці просто відправити у духовку. І через 20 хвилин ви отримаєте смачний, ситний сніданок, який не забере у вас багато часу, адже вранці його і так завжди не вистачає. Це відмінна страва для сніданку, а також її можна брати із собою на роботу або приготувати у вихідний на обід. Вона завжди буде до місця.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
12 шт.
Roma Kupetsky Sliced Bread with Fruit and Nut Pieces 285g
0,5 кг.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0,5 л.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Novus Ferma Pluck Tender Sausage
300 г.
Homemade Butter
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Ковбасу нарізати кубиками, підсмажити.
02
У змащену вершковим маслом форму для запікання викласти шматочки хліба, ковбасу, нарізане листя салату.
03
Збити яйця з молоком, додати сіль, перець, тертий сир.
04
Залити отриманим міксом хліб, ковбасу і салат. Поставити на 1 годину в холодильник.
05
Запікати страту в розігрітій до 170°C духовці 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores