
Сендвіч "Капрезе"
Традиційний для Італії, але встигший нами полюбитися салат «Капрезе» часто називають ідеальним. І не дарма: скибочки ніжної моцарели і солодкі томати, политі оливковою олією і бальзамічним оцтом, а також свіжий базилік створюють не тільки божественну палітру смакових ноток, але й дуже ефектний вигляд. Отримана червоно-біло-зелена композиція імітує окрас італійського прапора, тому «Капрезе» заслужено вважається одним з національних страв-символів. Пропонуємо Вам чудову альтернативу насолоджуватися вишуканим смаком улюбленого салату завжди і скрізь – приготуйте сендвіч «Капрезе», який можна взяти з собою на пікнік, роботу, покласти дітям в школу. Відмінна ідея смачного, корисного і ситного перекусу.
Ingredients
Помідори
4 шт.
Часник
2 зуб.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Оливкова олія
2 ст. л.
Бальзамічний оцет
1 ст. л.
Моцарела
240 г
Базилік
40 г
Багет
1 шт.
Preparation steps
01
Помідори розрізати навпіл, викласти на деко з пергаментним папером. Посипати давленим часником, сіллю, перцем і побризкати олією і оцтом.
02
Запікати помідори в духовці при 150 градусах протягом 50-60 хвилин.
03
Моцарелу нарізати скибочками.
04
Багет розрізати на 4 частини, а кожну з них - по довжині.
05
На 1 половинку багета полити трохи соусу з помідор, укласти листя базиліка, сир, помідори і накрити другою половинкою багета.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores