
Салат із печеним часником
Відмінний ситний салат. Печений часник надає йому неповторну пікантну нотку. Для запікання часнику краще брати терпке сухе вино. Замість цукру в тій же пропорції можна додати мед. Молодий часник, запечений в червоному вині, можна їсти і як самостійне блюдо. Салат з печеним часником - це розкішний гарнір для смаженої або запеченої баранини, свинини або птиці. Огірки для салату краще брати малосольні. Підготовлені інгредієнти ретельно перемішують, щоб картопля увібрала весь соус. Цей салат добре вживати в холодну пору року. Подають його на стіл порційно або у великому салатнику
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
3 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
1 шт.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Garlic
1 головка
J.Hofstatter Schiava Dry Red Wine 0.75l
50 мл.
Walnut
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,5 пучка
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Картоплю помити щіткою і варити в киплячій підсоленій воді 15 хвилин.
02
Духовку попередньо розігріти до 180°C. Часник очистити від верхнього лушпиння, укласти в формочку, засипати цукром і залити вином. Запекти в духовці 15 хвилин.
03
Порізати перець і огірок кубиками. Картоплю очистити, остудити і також порізати.
04
Викласти все в салатник, додати квасолю без рідини. Часник остудити, очистити і залишити часточками. Листя салату порвати. Все додати в салат.
05
Для заправки змішати в блендері горіхи із зеленню, додати сіль, перець, лимонний сік і оливкову олію. Залити заправкою салат і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores