Гарбузовий торт - Image

Гарбузовий торт

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином. Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду. Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

1 кг.

Akvulya Still Water 2l

3 ст. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 ст. л.

Homemade Butter

100 г.

Borges Apple Vinegar 250ml

2 ст. л.

7 Flour 1kg

250 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.

02

В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.

03

Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min