Пиріг із консервованою рибою - Image

Пиріг із консервованою рибою

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запропонований пиріг із консервованою рибою являє собою випічку з консервованою горбушею і зеленню на швидкому домашньому тісті з заливкою зі сметани і збитих яєць і виходить дуже смачним і ситним. Готувати такий пиріг швидко, просто і зручно, що називається: на швидку руку. Замість консервованої горбуші можна використовувати й інші рибні консерви, наприклад, сайру. Приготуйте пиріг із консервованою рибою, додайте в свою колекцію улюблених рецептів цей нескладний рецептик і, без сумніву, він буде дуже затребуваний.

Ingredients

Борошно

350 г.

Сметана (10-20%)

500 г.

Горбуша консервована

3 банки

Вершкове масло

180 г.

Яйця

3 шт.

Розпушувач

2 ч. л.

Сіль

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Для приготування тіста потрібно: змішати в мисці приблизно 10 ст. ложок сметани, м'яке вершкове масло і 1 ч. ложку солі.

02

Додати в миску розпушувач і борошно (попередньо відсипати 2 ст. л. борошна в іншу миску). Потім замісити тісто.

03

Відкрити консервовану горбушу і злити з неї сік. Потім саму рибу розім'яти виделкою.

04

Зелень дрібно нарізати. Потім змішати її з рибою.

05

У невелику форму для випікання, змащену маслом, викласти тісто, розрівняти його і зробити невеликі бортики.

06

На тісто викласти горбушу із зеленню і слідом розрівняти її.

07

В окремій мисці збити яйця, додати решту сметану і 2 ст. л. борошна.

08

Добре перемішати і залити пиріг цією заливкою.

09

Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min