Пиріг з сьомгою і сиром фета - Image

Пиріг з сьомгою і сиром фета

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Закритий пиріг з ароматною сьомгою, шпинатом і середземноморським сиром фета відноситься до традиційної грецької несолодкої випічки. Греки вже точно знають толк в приготуванні вишуканої їжі. Всіма відомий солонуватий і гострий сир фета надає будь-якій страві пікантний смак. У пропонованому рецепті він під дією високої температури розплавляється і ніжно розтікається по всій начинці. Фету можете замінити більш доступною, але не менш пікантною бринзою, а сьомгу відмінно замінить форель. Червона рибка в вершковій заливці – це щось. Божественний смак і насичений аромат не залишить байдужим будь-якого гурмана. Якщо Ви перейнялися ідеєю середземномор'я, поспішіть порадувати близьких ситним грецьким пирогом.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г

Homemade Butter

125 г

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Piece Salmon

500 г

Svet Cheese Feta Cheese 45%

250 г

Spinach Bunch100g

350 г

KhMZ Sour Cream 20%

40 г

Preparation steps

01

Вершкове масло заморозити. Дістати масло з морозилки і натерти на тертці. Додати просіяне борошно і сіль. Перемішати, щоб вийшли крихти.

02

У масі зробити поглиблення, розбити туди яйце. Додати кілька столових ложок дуже холодної води і швидко замісити тісто. Тісто накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник мінімум на 30 хвилин.

03

Тісто розділити на 2 пласти: 2/3 і 1/3, більший розкачати і викласти у форму. Крупно нарізати рибу. Нарізати кубиками фету. Змішати в мисці рибу, фету, шпинат. Додати сметану і сіль.

04

Духовку розігріти до 180 градусів. Викласти начинку на нижній пласт тіста, накрити верхнім. Поставити форму в духовку і випікати близько 80 хвилин. За 10 хвилин до кінця змастити пиріг трохи збитим яйцем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min