
Пиріг із м'ясом та картоплею
Цей рецепт пирога з м'ясом і картоплею досить поживний. Його цілком можна подавати як повноцінна страва до будь-якого салату або, навіть, їсти просто так. Такий пиріг зарядить вас енергією на цілий день або розслабить після важкої роботи під час вечері. У будь-якому випадку, ви і ваші рідні залишаться у приємному враженны, всі захочуть насолоджуватися цим пирогом якомога частіше. Адже м'ясо і картопля - це вже, ніби як, повноцінна страва, а якщо ще змішати це все з тістом, то ви отримаєте смачну страву, яку можна подавати на стіл навіть гостям. Повірте, у захваті будуть всі і, вже точно, більша половина подруг проситиме вас поділитися з ними рецептом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
85 г.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Lamb Rib
500 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Packed Potatoes
120 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити. Додати сметану, яйце, сіль, розпушувач. Потроху додати просіяне борошно. Замішати м'яке тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити настоятися.
02
М'ясо нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати м'ясо і овочі, за смаком додати сіль і перець. Зелень помити, просушити, подрібнити і додати до начинки.
03
Дістати тісто, розділити його на 2 частини (одна повинна бути трохи більше). На присипаному борошном столі розкачати тісто завтовшки близько 0,5 см. На деко укласти пергаментний папір. Духовку розігріти до 190°C градусів.
04
Покласти один пласт тіста (більший) на деко. На нього рівномірно викласти начинку. Накрити другим (меншим) пластом і защепити краї. Змастити поверхню пирога яйцем і поставити в духовку. Випікати близько 50-60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores