Печиво з сулугуні - Image

Печиво з сулугуні

Number of servings: 10Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Родзинкою запропонованого печива є копчений сир сулугуні. Цей сир виробляють шляхом підсушування та натурального копчення протягом декількох діб класичного сулугуні. Копчення відбувається до отримання щільної коричневої скоринки. У запропонованому рецепті використовується готове листкове тісто, тому процес приготування випічки дуже спрощується, а час приготування - всього 35 хвилин. Печиво вирізають за допомогою будь-яких формочок. Можна скористатися і ножем. За бажанням печиво перед випіканням можна посипати кунжутом. Деко перед випічкою потрібно злегка зволожити водою. Подають печиво з бульйоном або як закуску до пива.

Ingredients

Листкове тісто

500 г.

Яйця

1 шт.

Сулугуні копчений

150 г.

Preparation steps

01

Розморозити листкове тісто. Сир-косичку розплести і дрібно нарізати. Яйце злегка збити.

02

На лист тіста викласти сир, розрівняти і злегка прикатати. Змастити яйцем. Накрити другим листом і розкачати. Вирізати кружечки.

03

Розігріти духовку до 200°C. Печиво викласти на деко. Запікати до золотистого кольору 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво з сулугуні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua