
Печиво «Осінні листочки»
Існує чимало рецептів всілякого печива. Сьогодні ми вам пропонуємо спекти унікальне печиво, під назвою «Осінні листочки». Дане печиво дуже добре їсться саме восени. Адже, печиво дуже красиво прикрашене і саме воно має форму саме осінньої тематики. Таке печиво у формі солодких листочків відмінно складе вам компанію за вечірнім чаєм або ранковою кавою. Уявіть тільки: осінь, проливний холодний дощ, в квартирі або будинку тепло і затишно, всі члени сім'ї закутані в ковдри про щось неспішно й весело розмовляють за чашкою чаю, а в тарілці такі яскраві, солодкі листочки... Таке печиво обов'язково підсолодить вам осіннє життя.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Eco Powder Ginger
1 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1/2 ч. л.
7 Flour 1kg
400 г.
Aro Powdered Sugar 250g
200 г.
Preparation steps
01
Розтерти в світлу піну цукор (200 г.) і масло. Додати яєчні жовтки (2 шт.), борошно, цедру лимона і прянощі. Замісити тісто і поставити його в холодильник на півгодини.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт на присипаній борошном поверхні і за допомогою фігурних формочок вирізати печиво.
03
Змастити збитим яйцем і випікати в попередньо розігрітій до 190°С духовці до золотистого кольору.
04
Готове печиво остудити, прикрасити різнобарвною цукровою глазур'ю.
05
Цукрову пудру потрібно просіяти, змішати з білками (2 шт.) і лимонним соком. Щоб зробити помаранчеву глазур - потрібно додати морквяний сік, для фіолетового кольору - буряковий, для бордового відтінку - вишневий, для зеленого кольору - шпинатовий сік. Важливо добре розмішати глазур до однорідної маси, щоб не було грудочок. Тепер можна покривати глазур'ю випічку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores