Апельсиновий пудинг - Image

Апельсиновий пудинг

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Апельсиновий пудинг допоможе вам відчути, наскільки різноманітна, хоч і стримана англійська кухня. У нашій країні пудинг поки не став дуже популярною стравою, тому ви можете легко відзначитися і здивувати свою сім'ю. Апельсиновий пудинг дуже сподобається любителям цитрусу. Завдяки розпушувачу і яйцям пудинг дуже ніжний і м'який на смак. Завдяки цедрі десерт буде казково ароматним. Він так і буде вабити до себе своїми солодкими рученятами. Тому відчуйте себе аристократом або навіть членом королівської сім'ї. Візьміть чашку чорного чаю, шматочок пудингу і помрійте про вічний дощ і туман.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

80 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Orange

2 шт.

Freshme Orange Juice 0.5l

70 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Homemade Butter

80 г.

Dobryk Baking Powder

0,5 ч. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

0,25 л.

Aro Powdered Sugar 250g

5 г.

Охо Good Grips Etched Box Grater with Removable Zester 30cm Yellow

5 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 170°C. Змастити форму для випічки.

02

Збити міксером масло, цукор, цедру і жовтки до загустіння маси.

03

Просіяти зверху борошно з розпушувачем і акуратно вмішати в масу.

04

Далі вмішати сік та молоко.

05

Окремо збити білки і вмішати в отриману масу.

06

Отриману суміш перекласти у форму для випікання і залити зверху гарячої води, щоб діставало до половини пудингу.

07

Випікати протягом 50 хвилин до золотистої скоринки.

08

Приготований пудинг посипати цукровою пудрою і дати настоятися 5 хвилин перед подачею.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min