Ніжний кекс із кабачків цукіні - Image

Ніжний кекс із кабачків цукіні

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Випічки домашніх кексів бувають такі різноманітні, що аж часом губишся, який же вибрати, щоб приготувати на сьогоднішню вечерю. Рецепт кексу з цукіні хороший тим, що вам не потрібно спочатку замішувати тісто, а потім викладати зверху на ньому начинку. Ви просто замішуєте всі разом. Це значно економить час, а тому можна встигнути приготувати щось ще, поки кекс знаходиться в духовці. Цукіні має значно м'якіший смак, ніж звичайний кабачок. Тому його і додають в кекс. А до того ж у ньому дуже мало калорій, так що можете взяти собі це на замітку - цукіні хороший для схуднення! Ну і звичайно ж у цукіні дуже багато різних вітамінів.

Ingredients

Яйця

2 шт.

Олія

0,5 ст.

Цукор коричневий

1 ст.

Цукор ванільний

0,5 ч. л.

Цукіні

0,5 ст.

Борошно

140 г.

Сода

0,5 ч. л.

Розпушувач

0,5 ч. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Кориця

0,5 ч. л.

Волоські горіхи

70 г.

Preparation steps

01

Змішати яйця з коричневим і ванільним цукром, додати олію. Додати терті на дрібній тертці цукіні.

02

Далі потрібно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач, соду та подрібнені горіхи.

03

Потім потрібно з'єднати рідку суміш із сухою. Має вийти рідке тісто.

04

Тісто треба вилити у форму, вистелену пергаментом для випікання (пергамент змастити маслом).

05

Випікати 30 хвилин при температурі 180°С. Слід уважно стежити за тим, щоб кекс пропікся.

06

Готовий кекс вийняти і остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ніжний кекс із кабачків цукіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua