
Ніжний кекс із кабачків цукіні
Випічки домашніх кексів бувають такі різноманітні, що аж часом губишся, який же вибрати, щоб приготувати на сьогоднішню вечерю. Рецепт кексу з цукіні хороший тим, що вам не потрібно спочатку замішувати тісто, а потім викладати зверху на ньому начинку. Ви просто замішуєте всі разом. Це значно економить час, а тому можна встигнути приготувати щось ще, поки кекс знаходиться в духовці. Цукіні має значно м'якіший смак, ніж звичайний кабачок. Тому його і додають в кекс. А до того ж у ньому дуже мало калорій, так що можете взяти собі це на замітку - цукіні хороший для схуднення! Ну і звичайно ж у цукіні дуже багато різних вітамінів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
0,5 ст.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1 ст.
Auchan Vanilla Sugar 8g
0,5 ч. л.
Zucchini
0,5 ст.
7 Flour 1kg
140 г.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Dobryk Baking Powder
0,5 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
0,5 ч. л.
Walnut
70 г.
Preparation steps
01
Змішати яйця з коричневим і ванільним цукром, додати олію. Додати терті на дрібній тертці цукіні.
02
Далі потрібно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач, соду та подрібнені горіхи.
03
Потім потрібно з'єднати рідку суміш із сухою. Має вийти рідке тісто.
04
Тісто треба вилити у форму, вистелену пергаментом для випікання (пергамент змастити маслом).
05
Випікати 30 хвилин при температурі 180°С. Слід уважно стежити за тим, щоб кекс пропікся.
06
Готовий кекс вийняти і остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores