М'ясо з грибами в червоному вині - Image

М'ясо з грибами в червоному вині

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Для цієї страви береться яловичина. Її жорсткість усувається в процесі довгого тушкування у вині. Яловичина тушкована у вині дійсно виходить набагато м'якше і набуває неповторний «французький» аромат. Соковитість м'яса досягається повільним гасінням. Червоне вино, гриби і орегано роблять смак страви особливо багатим і інтенсивним. Вино потрібно брати якісне, можна домашнє, але не міцне. Залежно від смаку використовують сухе, солодке або напівсолодке. Цю страву готують як на святковий стіл, так і просто на вечерю. Подають м'ясо гарячим, у якості гарніра краще запропонувати картопляне пюре із зеленню.

Ingredients for the recipe

Celery Stalk
121.50 - 209.90

Celery Stalk

per 1 kg

Ingredients

Celery Stalk

2 стебла

Onion

1 шт.

Bastida Me Gusta Red Wine 0.75l

200 мл.

Uzbek Dried Apricots

100 г.

Bay Leaf

1 шт.

Auchan Oregano 20g

2 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Beef Fillet

1,5 кг.

7 Flour 1kg

50 г.

Food Studio Beef Broth 500ml

400 мл.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

10 шт.

Preparation steps

01

Селеру, курагу, цибулю дрібно нарізати. М'ясо і гриби нарізати середніми шматочками.

02

У великій мисці змішати селеру, цибулю, вино, курагу, орегано і лавровий лист. Залишити маринуватися на 30 хвилин.

03

Розігріти духовку до 160°С. Розігріти олію на сильному вогні. Обваляти м'ясо в борошні і обсмажити до злегка коричневого кольору.

04

Додати суміш з вином, влити бульйон і готувати, помішуючи, 1,5 години. Додати гриби і тушкувати ще 20 хвилин, до м'якості.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min