
М'ясний паштет із фісташками
Незамінний рецепт при підготовці до великих застіль: просто, смачно і ефектно. Фарш для паштету може бути яловичий або курячий. Перед тим як перекрутити м'ясо в м'ясорубці його потрібно очистити від жиру і плівок. Його треба перекрутити кілька разів поспіль, а краще перемолоти в блендері до однорідності. При покупці фісташок, слід вибирати горішки з вже трохи відчиненою шкаралупою. Якщо шкаралупа закрита, то горіх ще незрілий. Зрілі фісташки всередині блідо-зеленого кольору, з легким фіолетовим відтінком. М'ясний паштет з фісташками гідно урізноманітне асортимент закусок на святковому столі і неодмінно припаде до смаку всім гостям. Готовий паштет можна заморозити і зберігати в морозилці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
900 г.
Pistachio Kernels Not Roasted Salted
0,5 склянки
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Garlic
3 зубчика
Parsley 70g
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l
50 мл.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Roman Cumin 15g
за смаком
Baguette, pc
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
У великій мисці змішати фарш, сухарі, фісташки, дрібно нарізану цибулю, подрібнений часник і петрушку, сире яйце, бренді, вершки, сіль, перець і кмин. Акуратно, але добре перемішати.
02
Змастити маслом форму для випікання і викласти приготовану м'ясну масу. Злегка притиснути і накрити фольгою. Поставити в глибоке деко і залити гарячою водою так, щоб вона на половину доходила до форми. Випікати 1,5 години в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці.
03
Після запікання остудити і залишити на ніч у холодильнику.
04
Зрізати бокові частини з паштету і викласти на тарілку. Порізати тонкими шматочками і подавати з тонко нарізаним багетом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores