М'ясні тефтелі з сиром - Image

М'ясні тефтелі з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Для приготування м'ясних тефтелей з сиром найкраще підходить змішаний фарш (яловичина + свинина в рівних пропорціях). Якщо брати м'ясо індички або курки, тефтелі вийдуть соковитими і ніжними. Додавання в фарш хліба також зробить готові тефтелі більш м'якими. Замість хліба можна скористатися панірувальними сухарями: їх теж можна залити молоком або ж додати в фарш в сухому вигляді. Щоб тефтелі вийшли ще більш ситними, в них найчастіше додають відварений рис, тушковану капусту або навіть квасолю. До тефтелів можна відварити макарони, потушкувати овочі або приготувати картопляне пюре.

Ingredients

Фарш м'ясний

500 г.

Яйце куряче

1 шт.

Хліб білий

2 шматки

Сир

200 г.

Томатна паста

1 ст. л.

Борошно пшеничне

2 ст. л.

Зелень

за смаком

Приправи

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці фарш, яйце, натерту цибулю, додати сіль і перець за смаком. Перемішати до однорідної маси.

02

Сир нарізати кубиками розміром в 1 см. Із фаршу скачати кульки середнього розміру, трохи притиснути для утворення коржика, покласти в центр кубик сиру, знову скачати в кульку.

03

Викласти на деко отримані тефтелі. Випікати в розігрітій до 200°C духовці протягом 15-20 хвилин.

04

Для приготування соусу необхідно обсмажити на сковороді з додаванням олії подрібнену цибулю, влити томатну пасту, висипати борошно, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати протягом 3 хвилин, в кінці додати зелень.

05

Перед подачею залити тефтелі соусом зі сковороди.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min