
Міні лазанья
Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
500 г.
Savin product Koppa Raw-smoked Sausage
500 г.
Barilla Lasagna Pasta 500g
1 упаковка
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
300 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.
02
Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.
03
У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.
04
У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.
05
Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.
06
Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.
07
Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores