
Лоранскій пиріг з грибами і куркою
Лоранскій пиріг з грибами і куркою - це чудовий варіант як для звичайної вечері, так і для свята. Ви можете зробити його на заміну банальним бутербродам або подібним холодним закускам. Вже точно незвичайний не солодкий пиріг ваші гості гідно оцінять. До того ж основні інгредієнти тут курка і гриби, що означає, що пиріг буде не дуже калорфйним. Навпаки, його спокійно можна їсти на вечерю і не переживати за зайві кілограми. Такий чудовий мікс корисного білка і незвичайного смаку пирога, який буквально тане в роті, ви рідко де можете зустріти. Ми впевнені, ваші гості будуть приємно згадувати посиденьки у вас з таким смачним пирогом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Homemade Butter
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Onion
0.5 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
170 мл.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Масло розмішати з яйцем, додати воду з сіллю, борошном, замішати гладеньке тісто, загорнути в плівку і півгодини охолоджувати в холодильнику.
02
Грудку відварити до готовності і подрібнити, гриби до готовності обсмажити з цибулею, додати сіль з меленим перцем і мускатним горіхом, подрібнене куряче філе і все разом трохи обсмажити.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів. Форму з діаметром 23 см. змастити вершковим маслом, розкачати тісто, сформувати бортик, начинку перекласти на тісто.
04
Виделкою злегка збити яйця, додати вершки з сиром, ретельно все перемішати і отриманою сумішшю рівномірно залити начинку.
05
Пиріг випікати 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores