Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками - Image

Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хочете побалувати своїх рідних смачною, корисною і малокалорійною їжею? Якщо так, то наш рецепт курки вам у цьому допоможе як ніхто. Адже що може бути смачніше запеченої курки? Це може бути тільки курка у медовому соусі та з кедровими горішками. Завдяки цьому соусу ыз лимона і меду м'ясо отримує зовсім інший смак. Він стає більш соковитим, насиченим. М'ясо під час запікання добре просочується цим соусом, так що ваші рідним будуть облизувати пальчики і просити один перед одного добавки. Горішки ж, у свою чергу, збагачують смаковий і ароматний набір всієї страви. Курку можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.

Ingredients for the recipe

Chicken Thighs
161.70 - 177.50

Chicken Thighs

per 1 kg

Ingredients

Chicken Thighs

4 шт.

Lemon

1 шт.

Litniy Med Honey 750g

3 ст. л.

Chong Soy Sauce 1l

8 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Kilojo Dried Pine Nut 50g

5 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Курку очистити від жиру, натерти сіллю і перцем.

02

Для соусу розтопити мед, в миску з медом вичавити лимонний сік, додати соєвий соус, перемішати.

03

Форму для випікання змастити олією, викласти курку, залити отриманим соусом. Випікати в розігрітій заздалегідь духовці при температурі 250°С півгодини.

04

Під час випікання перевернути курку на іншу сторону. Дістати з духовки, висипати кедрові горіхи, пекти ще 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min