
Курка в лимонно-медовому соусі з кедровими горішками
Хочете побалувати своїх рідних смачною, корисною і малокалорійною їжею? Якщо так, то наш рецепт курки вам у цьому допоможе як ніхто. Адже що може бути смачніше запеченої курки? Це може бути тільки курка у медовому соусі та з кедровими горішками. Завдяки цьому соусу ыз лимона і меду м'ясо отримує зовсім інший смак. Він стає більш соковитим, насиченим. М'ясо під час запікання добре просочується цим соусом, так що ваші рідним будуть облизувати пальчики і просити один перед одного добавки. Горішки ж, у свою чергу, збагачують смаковий і ароматний набір всієї страви. Курку можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Thighs
4 шт.
Lemon
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
8 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Kilojo Dried Pine Nut 50g
5 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Курку очистити від жиру, натерти сіллю і перцем.
02
Для соусу розтопити мед, в миску з медом вичавити лимонний сік, додати соєвий соус, перемішати.
03
Форму для випікання змастити олією, викласти курку, залити отриманим соусом. Випікати в розігрітій заздалегідь духовці при температурі 250°С півгодини.
04
Під час випікання перевернути курку на іншу сторону. Дістати з духовки, висипати кедрові горіхи, пекти ще 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores