
Хрусткі коржі з розмарином
Ці апетитні хрусткі коржі з розмарином – відмінна альтернатива хлібу. Подавати їх можна до будь-якої страви. Рецепт дуже простий і не викличе складнощів навіть у починаючих господарок. Подрібніть розмарин, повинна вийти одна столова ложка. Можете замінити дану пряність будь-якими ароматними травами (чебрець, естрагон, чорний перець). Тісто необхідно замішувати близько чотирьох-п'яти разів і розкачати таким чином, щоб вийшло три тонких коржі. Кожен коржик можете додатково змастити оливковою олією, а листочки розмарину трохи притиснути до поверхні. Випікати необхідно до легкого золотистого відтінку і появи рум'яних цяток.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Zelenenka Rosemary 50g
4 шт.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
0,75 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
70 мл.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 220°C. Змішати борошно, подрібнений розмарин, розпушувач і сіль. Перемішати. Зробити гірку, в центрі сформувати ямку, влити воду разом із олією, обережно перемішати. Замісити тісто.
02
Розділити тісто на три частини, одну з яких тонко розкачати. Вирізати з тіста круг розміром 25 см.
03
Деко для випікання застелити харчовим папером, змастити олією, викласти коло тіста, зверху присипати розмарином і морською сіллю. Поставити в духовку на 8-10 хвилин. Після чого, викласти на тарілку і остудити. Виконати все те ж з іншими двома частинами тіста, кожен раз застилаючи деко новим аркушем паперу. Після всього, коржі поламати на шматки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores