Риба хокі, запечена з травами - Image

Риба хокі, запечена з травами

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Риба хокі - це морська риба. Риба дуже цінна, завдяки високому вмісту мінеральних речовин. Особливу увагу слід приділити вмісту йоду в даній рибі. Йод життєво необхідний для підтримки повноцінного функціонування нашого організму. Дана риба особливо хороша для підтримки імунітету, бо містить дуже багато вітамінів. Вона також дуже добре виводить токсини з організму. Тому для тих, хто хоче харчуватися правильно пропонуємо запекти дану рибу з травами. М'ясо риби виходить м'яке, ніжне, ароматне, пряне, соковите і при термічній обробці воно не розвалюється, зберігає свою форму. І чим ще хороша дана риба, що в ній немає дрібних кісточок, є тільки хребцева кістка.

Ingredients

Морожене філе хокі

525 г.

Лимон

1 шт.

Панірувальні сухарі

160 г.

Приправа для риби

0,25 ч. л.

Песто

3 ст. л.

Грецькі горіхи

160 г.

Петрушка

3 ст. л.

Часник

8 зубчиків

Картопля

500 г.

Помідори черрі

200 г.

Preparation steps

01

Філе хокі порізати на середні шматочки. Далі рибу викласти на деко, яке застелене фольгою.

02

Розрізати лимон навпіл і на кожен шматок риби видавити трохи цедри.

03

Змішати сухарі з приправою, песто, горіхами, цедрою лимона і петрушкою. Потім цю суміш акуратно викласти на рибу.

04

Очистити часник і разом із рибою укласти на деко.

05

Запікати рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190°С, близько 20-25 хвилин, поки риба не стане золотистою.

06

Таку страву найкраще подавати з товченою картоплею і помідорами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Риба хокі, запечена з травами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua