
Риба хокі, запечена з травами
Риба хокі - це морська риба. Риба дуже цінна, завдяки високому вмісту мінеральних речовин. Особливу увагу слід приділити вмісту йоду в даній рибі. Йод життєво необхідний для підтримки повноцінного функціонування нашого організму. Дана риба особливо хороша для підтримки імунітету, бо містить дуже багато вітамінів. Вона також дуже добре виводить токсини з організму. Тому для тих, хто хоче харчуватися правильно пропонуємо запекти дану рибу з травами. М'ясо риби виходить м'яке, ніжне, ароматне, пряне, соковите і при термічній обробці воно не розвалюється, зберігає свою форму. І чим ще хороша дана риба, що в ній немає дрібних кісточок, є тільки хребцева кістка.
Ingredients
Морожене філе хокі
525 г.
Лимон
1 шт.
Панірувальні сухарі
160 г.
Приправа для риби
0,25 ч. л.
Песто
3 ст. л.
Грецькі горіхи
160 г.
Петрушка
3 ст. л.
Часник
8 зубчиків
Картопля
500 г.
Помідори черрі
200 г.
Preparation steps
01
Філе хокі порізати на середні шматочки. Далі рибу викласти на деко, яке застелене фольгою.
02
Розрізати лимон навпіл і на кожен шматок риби видавити трохи цедри.
03
Змішати сухарі з приправою, песто, горіхами, цедрою лимона і петрушкою. Потім цю суміш акуратно викласти на рибу.
04
Очистити часник і разом із рибою укласти на деко.
05
Запікати рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190°С, близько 20-25 хвилин, поки риба не стане золотистою.
06
Таку страву найкраще подавати з товченою картоплею і помідорами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores