Часниковий хліб - Image

Часниковий хліб

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжний, смачний і запашний хліб тільки своїм ароматом пробуджує в нас звірячий апетит. А часниковий хліб розбудить у нас не тільки бажання підкріпитися. Завдяки цій закусці в нас увірвуться емоції, свобода, відчуття життя і просто комфорту й затишку. Такий хліб зробить яскравішим смак будь-якої страви. Спробувавши раз часниковий хліб, ви вже не зможете собі відмовити в такому задоволенні. Плюс до всього - готувати таку смакоту зовсім недовго і неважко. Одна скибочка такого хліба - це денна норма незамінних вітамінів, які подарує вам часник. Якщо ви не любите часник в його звичайній формі, хліб допоможе вам впоратися з цим. Насолоджуйтесь!

Ingredients

Багет

2 шт.

Масло вершкове

100 г.

Сіль

за смаком

Часник

3 зуб.

Зелень

50 г.

Preparation steps

01

Розрізати багет уздовж на дві половини. Змішати в блендері масло, сіль, часник і зелень, дрібно посічену.

02

Намастити половинки багета отриманою сумішшю.

03

Поставити деко з хлібом, вистелений пекарським папером, в попередньо розігріту до 200°С духовку.

04

Випікати 20-30 хвилин, поки верх не зарум'яниться.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Часниковий хліб – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua