Рибно-овочеві котлети - Image

Рибно-овочеві котлети

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Перш за все, хочеться відзначити, що котлети, будь то м'ясні, рибні і навіть овочеві – не тільки ситна і смачна страва, але ще і дуже вигідна. Адже приготувавши їх, Ви можете кілька днів не переживати з приводу обідів і вечерь. Основний інгредієнт пропонованих котлеток – філе делікатесного лосося. Ця риба відрізняється своєю жирністю і ніжною нещільною консистенцією, завдяки чому котлети виходять дуже м'якими, соковитими і тануть у роті. Крім традиційних складових будь-яких котлет – цибулі, яєць і спецій, в рибний фарш додається відварений корінь селери і соєвий соус. І зауважте: ніякого борошна. Від таких «метаморфоз» рибно-овочеві котлетки набувають неповторний аромат і вишуканий пікантний смак.

Ingredients for the recipe

Salmon Fillet №2
614.30 - 695.20

Salmon Fillet №2

per 1 kg

Ingredients

Salmon Fillet №2

600 г

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Onion

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл

Chong Soy Sauce 1l

20 мл

Fresh Greens Mix 100g

30 г

Celery Root

50 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Наріжте цибулину дуже дрібно. У маленькому сотейнику сильно розігрійте олію, всипте цибулю, перемішайте, хвилинку підсмажте, зніміть з вогню і залиште остигати, приблизно на 15 хв.

02

Половину кореня селери очистіть від грубої шкірки, наріжте невеликими шматочками, покладіть в каструлю, залийте невеликою кількістю окропу, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні під кришкою до м'якості, приблизно 20 хв. Відкиньте на друшляк і остудіть.

03

Порубайте рибне філе ножем досить дрібно (не користуйтеся м'ясорубкою в цьому випадку). Зелень подрібніть.

04

Злегка збийте яйце з соєвим соусом. Рибне філе змішайте зі збитим яйцем, додайте до отриманої маси цибулю разом з маслом, селеру і зелень. Додайте перець.

05

Мокрими руками зліпіть невеликі котлетки. Наріжте звичайну харчову плівку квадратами такого розміру, щоб в кожний можна було «з напуском» загорнути котлетку. Змастіть центр кожного квадрата олією, покладіть котлетку, вільні кінці плівки підніміть і закрутіть. Підверніть «хвіст», що вийшов під котлетку і покладіть її швом донизу на деко.

06

Поставте деко з котлетами в розігріту до 170°С духовку на 10-12 хв. Обережно зніміть з готових котлет плівку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min