Рибний пиріг із картоплею - Image

Рибний пиріг із картоплею

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Хто сказав, що пироги бувають виключно солодкими? Ми хочемо запропонувати вам смачний і ситний пиріг з картоплі і риби. Його дуже просто робити, але при цьому він виходить такий смачний, що ви можете подавати його як основну страву, і ваші рідні та гості точно наїдяться ним. Адже картопля робить страву досить поживною, а риба не тільки доповнює картоплю, а й надає страві особливого смаку, вона робить її більш м'якою і ніжною. Цибуля доповнює всю страву. А якщо зробити це все, заливши тістом, то ви отримаєте чудовий пиріг, який буде красуватися у вас на столі. При чому ви можете його готувати і на будь-яке свято.

Ingredients

Яйце куряче

3 шт.

Борошно пшеничне

200 г.

Сметана

100 г.

Майонез

100 г.

Сода

3 г.

Картопля

550 г.

Риба копчена

300 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Масло вершкове

10 г.

Preparation steps

01

З'єднати яйця, сметану, майонез, сіль, перець і соду (погашену лимонним соком). Добре перемішати і додати просіяне борошно. Замісити до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C градусів.

02

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Форму змастити вершковим маслом. Викласти скибочки картоплі, а зверху укласти цибулю.

03

Рибу (попередньо видаливши кісточки) нарізати скибочками. Укласти шаром на цибулю. Залити у форму тісто, залишити на 10 хвилин, щоб воно трохи проникло до шарів і поставити форму в духовку. Запікати близько 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Рибний пиріг із картоплею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua