Рибні крокети - Image

Рибні крокети

Number of servings: 12Cooking time: 3 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже смачні, корисні та прості рибні крокети, з нарізаної (а не подрібненої) риби, запечені в духовці. Вони чудово підійдуть на обід або вечерю. Як гарнір підійдуть крупи (особливо рис), картопляне пюре або пюре з цвітної капусти. Хорошим дієтичним варіантом буде подати парові, варені або запечені овочі (наприклад, суміш моркви, цвітної капусти, броколі та зеленого горошку). Подавати рибні крокети можна і з звичайним найпростішим овочевим салатом. Оригінальною ідеєю буде загорнути шматочок сиру в крокети, тоді при подачі їх гарячими сир всередині буде розплавлений і тягнутися. Рибу беріть будь-яку на ваш смак, можна як червону, так і білу.

Ingredients for the recipe

Dr.Schar gluten-free white bread 200g
169.90 - 216.13

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

250 g

Ingredients

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

100 г.

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

200 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Homemade Butter

20 г.

Top Grade Wheat Flour

20 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

380 мл.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Рибу помити, відокремити м'ясо від кісток і подрібнити. Розігріти вершкове масло на сковороді, обсмажити борошно і влити молоко. Обережно перемішувати поки соус не загусне, а потім додати рибу. Додати сіль, перець і дати соусу з рибою охолонути.

02

Хліб обсушити (можна в духовці) і подрібнити до стану сухарів. З рибної маси сформувати кульки. Яйце трохи збити. Духовку розігріти до 190 градусів.

03

Крокети обваляти в сухарях, потім в яйці і знову в сухарях. Деко змастити олією. Викласти крокети на деко, поставити в духовку і запікати близько 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min