
Фарширована цибуля-порей
Соковита м'ясна начинка з грибами в хрусткій трубочці цибулі-порей з апетитним сиром, запеченим до золотистої скоринки. Що може бути смачніше? Приготуйте фаршировану цибулю-порей і переконайтеся в цьому самі. У порівнянні зі звичайною ріпчастою цибулею цибуля-порей вигідно відрізняється більш ніжним смаком і меншою гіркотою. У зв'язку з цим страви з даного овоча широко поширені і користуються популярністю в багатьох кухнях світу. Широкі стебла дозволяють фарширувати його різними начинками, запікати в духовці, тушкувати. До того ж, цибуля-порей має властивості накопичувати вітамін С, що робить її дуже корисною при тривалому зберіганні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
3 стебла
Minced Pork
300 г.
Oyster Mushrooms
150 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Стебла цибулі-порей нарізати шматочками завдовжки близько 5 см.
02
Акуратно, чайною ложкою вийняти середину зі шматочків стебел і дрібно її нарізати.
03
Гриби і зелень також дрібно нарізати.
04
Сир натерти на дрібній тертці.
05
На сковороді на рослинній олії злегка обсмажити подрібнену серцевину цибулі-порей.
06
Потім до неї додати фарш і смажити так близько 10 хвилин.
07
Далі додати гриби, сіль і перець за смаком. Перемішати і ще смажити близько 10 хвилин.
08
Додати зелень, добре все перемішати і прибрати з вогню. Залишити на хвилин 10 охолонути.
09
Готовою сумішшю нафарширувати стебла цибулі-порей. Потім викласти їх у форму для випікання.
10
Засипати тертим сиром і поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores