
Домашня шинка
Свиняча шийка відрізняється своїми особливими смаковими якостями. Шийка свині дуже ніжне м'ясо і тому воно придатне для самих витончених страв. Сама наявність у страві шийки вже говорить, що страва буде вишуканою. Тому засукайте сьогодні рукава покоротше і вирушайте на кухню, щоб приготувати домашню шинку із свинячої шийки. Шинка відносно недовго готується, в основному час потрібен на вимочування м'яса і на його запікання, тому всі дві з половиною години, поки шинка буде готуватися, ви можете спокійно займатися своїми справами. Смак у домашньої шинки вийде просто приголомшливий. Ніжність і неперевершений аромат вас вразить з першої хвилини, коли ви її гарячу і пахучу витягнете з духовки.
Ingredients
Свинина (шийка)
1-1,5 кг.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Лавровий лист
за смаком
Preparation steps
01
Свинину перев'язати бинтом-сіткою. Замочити на годину в холодній воді.
02
Потім залити м'ясо холодною водою і довести до кипіння. Воду злити, і знову залити холодною водою.
03
Порізати цибулю на 4 частини, моркву - кільцями і додати до м'яса. Також додати сіль, перець, петрушку і лавровий лист.
04
Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 40 хвилин.
05
Через 40 хвилин м'ясо вийняти, остудити, загорнути у фольгу і запікати в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores