Цвітна капуста, запечена з сиром - Image

Цвітна капуста, запечена з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Навряд чи ви ще знайдете в будь-якому іншому продукті таку різноманітну гаму корисних компонентів, як у кольоровій капусті. Не дивлячись на те, що в дитинстві мало хто любить її смак, все ж вона корисна як для дорослих, так і для дітей. Завдяки тонкій клітинній структурі капуста цвітна засвоюється організмом краще, ніж будь-яка інша капуста. Її рекомендують до вживання тим, у кого проблеми зі шлунком. Щоб смачно приготувати цю таку корисну страву, рекомендуємо вам запекти капусту із сиром. Адже він відмінно доповнить смакову гаму цієї страви. Цю страву можна навіть подавати як повноцінну до легкої вечері. Прикрасьте перед подачею її зеленню.

Ingredients

Капуста цвітна

1 кг.

Молоко

600 мл.

Сир плавлений

50 г.

Сир пармезан тертий

55 г.

Олія оливкова

2 ст. л.

Борошно пшеничне

2 ст. л.

Кориця

за смаком

Коріандр

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Розібрати капусту на шматочки, викласти в миску, заправити олією, сіллю і перцем, додати спеції, ретельно перемішати.

02

Викласти капусту на деко. Розігріти духовку до 220°C, випікати 12-15 хвилин.

03

Викласти в каструлю плавлений сир кімнатної температури, додати до сиру борошно, перемішати. Поставити каструлю на вогонь, готувати 1 хвилину. Влити молоко, готувати 8 хвилин, всипати тертий пармезан, сіль і перець.

04

Капусту викласти в керамічний посуд, залити соусом із каструлі, поставити в духовку посудину, випікати 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Цвітна капуста, запечена з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua