Котлети в тісті - Image

Котлети в тісті

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи змінений у кращий бік. Наш рецепт котлет у тісті повинен порадувати вас, нагадати про те, як у дитинстві мами робили подібне. Тепер не треба довго возитися з тістом, іноді воно може і не вийти таким, як потрібно. Можна брати вже готове магазинне листкове тісто - так ви заощадите дорогоцінний час і свої сили. До того ж і фарш можна робити з будь-якого м'яса - це значення не має. А ось готові котлетки в тісті порадують ваших рідних, адже це набагато краще, ніж купувати готову випічку - так виходить свіжіше та навіть надійніше.

Ingredients

Тісто листкове бездріжджове

500 г.

М'ясо (яловичина)

600 г.

Хліб (сірий)

100 г.

Цибуля ріпчаста

300 г.

Паніровочні сухарі

100 г.

Яйце

2 шт.

Часник

за смаком

Петрушка

20 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Молоко

300 мл.

Preparation steps

01

М'ясо перемолоти на фарш. Хліб разом зі скоринкою добре розмочити у молоці. Коли розмокне, розім'яти руками. Цибулю та часник подрібнити у блендері. Тепер слід змішати всі інгредієнти, додати 1 яйце та порубану зелень петрушки.

02

Котлетний фарш відбити, щоб він вийшов пухким. Фарш слід приблизно розділити на рівні частини (можна 12). Сформувати котлети, обваляти їх у паніровочних сухарях.

03

Листкове тісто порізати на квадратики за кількістю котлет. Кожен квадратик трохи розкачати, загорнути в нього котлету та покласти на деко швом донизу. Друге яйце збити виделкою та змастити котлети зверху за допомогою пензлика. Запікати близько 35 хвилин у добре розігрітій духовці при температурі 180°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Котлети в тісті – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua