
Печиво сирне
Якщо Ви не байдужі до сиру, то пропонований рецепт спеціально для Вас. Ніжне сирне печиво – відмінний варіант домашньої випічки для всієї родини. Воно виходить ароматним і м'яким із золотистою хрусткою скоринкою. Сир можна використовувати будь-якої жирності, при цьому співвідношення основних інгредієнтів, таких як борошно, маргарин і яйця, буде варіюватися. Зернистий сухий сир найкраще перетерти через сито або збити до однорідної маси блендером. До того ж, цей корисний кисломолочний продукт дозволяє зменшити загальну жирність тіста (частину маргарину можна замінити сиром), при цьому випічка придбає приємну кислинку. Що стосується цукру, можете використовувати ванільний або тростинний.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
200 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Заморожене масло і холодний сир подрібнити в блендері. Додати в сирну масу яйце і просіяне борошно. Замісити однорідне тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 60 хвилин у холодильник.
02
Дістати тісто, розкачати в тонкий пласт (3 мм завтовшки). Вирізати з тіста кружечки. Скласти кожен кружечок 2 рази і посипати цукром.
03
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores