Печиво сирне - Image

Печиво сирне

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Якщо Ви не байдужі до сиру, то пропонований рецепт спеціально для Вас. Ніжне сирне печиво – відмінний варіант домашньої випічки для всієї родини. Воно виходить ароматним і м'яким із золотистою хрусткою скоринкою. Сир можна використовувати будь-якої жирності, при цьому співвідношення основних інгредієнтів, таких як борошно, маргарин і яйця, буде варіюватися. Зернистий сухий сир найкраще перетерти через сито або збити до однорідної маси блендером. До того ж, цей корисний кисломолочний продукт дозволяє зменшити загальну жирність тіста (частину маргарину можна замінити сиром), при цьому випічка придбає приємну кислинку. Що стосується цукру, можете використовувати ванільний або тростинний.

Ingredients

Маргарин

200 г.

Кисломолочний сир

200 г.

Борошно пшеничне

300 г.

Цукор

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Preparation steps

01

Заморожене масло і холодний сир подрібнити в блендері. Додати в сирну масу яйце і просіяне борошно. Замісити однорідне тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 60 хвилин у холодильник.

02

Дістати тісто, розкачати в тонкий пласт (3 мм завтовшки). Вирізати з тіста кружечки. Скласти кожен кружечок 2 рази і посипати цукром.

03

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво, поставити в духовку і випікати близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min

Печиво сирне – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua